Voordelig Leasen

Waarom je een gietvloer moet kopen voor je nieuwe pand       

Geplaatst op

Er zijn enorm veel redenen te bedenken waarom het een goed idee is om in je nieuwe pand een gietvloer te laten aanbrengen. In de eerste plaats is dit type gietvloer voor de meest uiteenlopende bedrijfsdoeleinden geschikt. Zo kan deze vloer net zoveel voordeel bieden in een autogarage als in een autoshowroom of in een bakkerij. Waarom dat zo is? Dat komt omdat gietvloeren nu eenmaal perfect op maat zijn samen te stellen qua materiaal, kleur, functionaliteit en design.

Praktisch in gebruik

In bedrijfspanden is het vaak belangrijk dat een vloer in praktisch gemak voorziet. Dat is al één belangrijke eigenschap waar een gietvloer aan voldoet. Dit soort vloeren bestaat bijvoorbeeld uit een aaneengesloten afwerking, waardoor er sprake is van een naadloos uitvoering. Daar komt de vuilstotende werking bij net als dat er een slijtvast karakter aanwezig is, waarbij een lange levensduur bijdraagt aan de duurzaamheid. Bovendien zijn gietvloeren zo samen te stellen dat deze aan extra eisen voldoen. Bijvoorbeeld door de bestendigheid tegen belasting van voertuigen en vloeistoffen, zoals in autogarages. Of door er een ESD gietvloer van te maken in een fabriek of een troffelvloer in een bakkerij.

Mooie strakke afwerking

Er is nog een reden waarom je het beste een gietvloer kan kopen voor je nieuwe pand en die heeft te maken met de bijzondere fraaie afwerking. PU gietvloeren en epoxygietvloeren zijn bijvoorbeeld in alle kleuren te plaatsen. In combinatie met de naadloze uitvoering ontstaat er een strakke afwerking met een mooie en trendy uitstraling. Liever een uitvoering in een gemêleerde structuur? In dat geval is het gewoon mogelijk om de keuze te maken voor een betonlook gietvloer. Er is qua design van alles mogelijk, zo ook als het om het invoegen van kleuren gaat om een logo of ander type afbeelding mooi uit te laten komen.

Kostenefficiënt

De voordelen van een gietvloer in bedrijfspanden zijn voor wat betreft praktisch gebruik en uitstraling al ideaal te noemen. Daar is nog een punt aan toe te voegen, want gietvloeren zijn bijzonder kostenefficiënt. Dat heeft te maken met de lange levensduur, zodat het niet nodig is om na een paar jaar alweer een nieuwe vloer te moeten aanschaffen. Bovendien zijn er allerlei soorten gietvloeren die elk in prijs variëren. Gietvloeren op basis van epoxy zijn heel voordelig, maar het is bijvoorbeeld nog goedkoper om voor een coatingvloer als gietvloer te kiezen.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden